ball guide innlegg sett, ball guide innlegg sett for dø sett,

ball guide post sett, ball guide innlegg sett for dø sett, Hva er nødvendig for samarbeidet mellom mold og komponenten?

Hva trengs for samarbeidet mellom formen og komponenten? Det stemmer, det er guideposten, og det er det redaktøren bringer til deg i dag. Guideposten kan sikre at formen kan bevege seg nøyaktig og lede formen. Det er vanligvis sylindrisk med skuldre, og oljesporene vil øke med lengden på styrestolpen, opptil 8. Det finnes mange typer veiledningsinnlegg. I henhold til veiledningsretningen er de delt inn i glidende føringsstolper og rullende guideposter; i henhold til installasjonsskjemaet er de delt inn i lasting og lossing av guideposter og inn-veiledningsposter; Kolonne, forskalingsguidekolonne, stripperguidekolonne osv.

Forholdsregler for veiledning etter montering 1. Rengjør monteringshullene og sjekk om boltene og styrestolpene er festet. 2. Bestem vertikaliteten til guidekolonnen. 3. Bruk en hydraulisk presse eller andre metoder for å trykke sakte inn. (Merk: Du kan ikke bruke en hammer til å slå inn, ellers vil den deformeres)
Forholdsregler for installasjon og fjerning av guide post 1. Fjern den bevegelige proppen, stålkulebøssingen og fjæren på styrestolpen, og fjern laste- og lossepakningen 2. Forsikre deg om at den indre overflaten av monteringshullet og det gjengede hullet ikke er skadet, så bruk kobberlegering Lag bakplaten 3. Sett den parallelle blokken på det øvre dørsetet først, og sett den deretter på setet med nedre dyse, men ikke berør nålerullestyrestolpen og stålkulestyrestolpen 4. Vi må sørge for at det ikke er noen forstyrrelser mellom styrestolpen og monteringshullet, Det er nødvendig å rulle alle styrestolpene, og i så fall endre posisjonen til det øvre dørsetet.

Vi tilbyr Plastic Mold Parts produkter, hvis du er interessert i plast mold deler, kan du kontakte oss for mer informasjon.
ball guide innlegg sett, ball guide innlegg sett for dø sett,

Leter du etter den beste partneren for ditt neste byggverk?